Inspecties

Digitale inspecties van objecten – De ideale app

Inspecties

Voor digitale inspecties is de software van Incuro de ideale oplossing. Nadat de registraties van de objecten hebben plaatsgevonden, kunnen (periodieke) inspecties, keuringen of controles via de app worden uitgevoerd.

 

Vanuit een ingeplande digitale werkbon is de lijst met te inspecteren objecten te benaderen. Door middel van de slidefunctionaliteit kunnen de controles versneld worden uitgevoerd. Bij het uitvoeren van een uitgebreide controle kan de historie van voorgaande controles snel worden geraadpleegd.

QR- en Barcodescanner

Met de ingebouwde QR- of barcodescanner in de app kan eenvoudig een geregistreerd object worden geopend. Het ID-nummer handmatig opzoeken kan ook. Na het openen van het object is controleren volgens een voorgedefinieerd inspectiesjabloon heel gemakkelijk. Wilt u de geregistreerde objecten vanuit een tekening openen? Dat is ook mogelijk. 

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.