Het systeem

Registreren en beheren van objecten: eenvoudig met Incuro.

Zo werkt het...

Incuro bestaat uit twee hoofdonderdelen, het online beheersysteem en de app voor het gebruik op locatie. Het systeem is ontworpen om het gehele proces vanaf de registraties tot en met het periodieke inspecties van allerlei soorten objecten eenvoudig uit te voeren. Door de flexibele manier waarop inspectiesjablonen ingericht worden is het te gebruiken voor allerlei soorten registraties en inspecties. 


In het online beheersysteem worden de projectgegevens en de daarbij behorende specifieke registratiesjablonen vastgelegd. Vanaf elke willekeurige locatie kunnen middels de app vervolgens objecten ingevoerd worden met de kenmerken zoals die in de registratiesjablonen vastgelegd zijn. Samenspel tussen app en backoffice 

Het beheersysteem beschikt over een uitgebreid dashboard waar de ingevoerde gegevens overzichtelijk getoond worden. Daarnaast worden eenvoudig rapportages gegenereerd.

 

Het systeem stopt echter niet bij het eenmalig registreren van uw objecten. Om uw periodieke inspectie of controle werkzaamheden te structureren worden van de aanwezige objecten digitale werkbonnen gemaakt. Deze werkbonnen dienen als basis voor de medewerkers om de inspecties uit te voeren. Uiteraard worden de resultaten van de inspecties weer op het dashboard van het beheersysteem getoond en kunnen er rapportages van uitgevoerde inspecties gegenereerd worden.

 

Het systeem biedt niet alleen het bewijs dat het object is aangebracht, het biedt u ook de mogelijkheid om de objecten te beheren na onderhoudswerkzaamheden of tijdens periodieke controles. Vertrouw ook op realtime inzicht in de onderhanden werken en herstelwerkzaamheden.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.