Online beheersysteem

Het online beheersysteem van Incuro

Online Beheersysteem

Dankzij het online beheersysteem van Incuro heeft u overal en altijd een volledig en actueel overzicht van uw projecten, uitgevoerde werkzaamheden, inspecties en te beheren objecten.

 

Door de flexibel in te richten registratie- en inspectiesjablonen kan elke willekeurige vragenlijst en elke checklist eenvoudig in het systeem ge├»ntegreerd worden. Op basis van uw specifieke sjablonen worden de objecten via de app door uw medewerkers geregistreerd of gecontroleerd.


Voorafgaand aan de uitvoering van een project worden in het online beheersysteem de projectgegevens vastgelegd. Eventueel kunnen tekeningen van een project worden toegevoegd, zodat de geregistreerde objecten gekoppeld kunnen worden aan een locatie op de tekening.


Kortom, met Incuro is de registratie van uw data slim geregeld. Via het online dashboard kan de voortgang worden gevolgd, snel belangrijke managementinformatie inzichtelijk worden gemaakt en worden rapportages gegenereerd. Complete Procedure

Vanuit de beschikbare data van objecten kunnen bovendien in een handomdraai digitale werkbonnen worden gegenereerd met de uit te voeren controle werkzaamheden voor een medewerker. De data wordt dus niet alleen eenvoudig vastgelegd, maar ook de procedure voor de aansturing van de periodieke inspecties wordt vanuit het online beheersysteem geregeld. Het online beheersysteem en de app voor het verzamelen van de gegevens, is ontworpen met de beheer- en onderhoudssector in het achterhoofd en biedt de volgende voordelen.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.