Noodverlichting

App voor het onderhoud van noodverlichting

Registreren via de app

Het registeren en periodiek controleren van noodverlichting kunt u heel snel en eenvoudig met de software van Incuro.Nieuw aangebrachte noodverlichting registreert u eenvoudig via de gebruiksvriendelijke app. Daar kunnen ook open vragen, meerkeuzevragen, verplichte vragen, foto's ten behoeve van een opleverrapportage of een unieke QR- & barcode aan toegevoegd worden. Importeer bestaande informatie in het systeem en bespaar uzelf tijd!Digitale werkbonnen


Alle gegevens kunt u direct inzien in het projectoverzicht van Incuro. Zoek en filter om selecties te maken en maak met een druk op de knop digitale werkbonnen aan. Daardoor weten de inspecteurs welke noodverlichting gecontroleerd moet worden en kunt u realtime inzien wat de status van een inspectieronde is.


Vanuit het Projectoverzicht kunnen eenvoudig aanvullende gegevens zoals locatiegegevens (tekeningen) en werkbonnen bekeken worden. Daarnaast navigeert u eenvoudig naar de foto's en controles behorend bij specifieke noodverlichting.

Inspecties noodverlichting 

De inspecteur opent vanuit de app de werkbon met te controleren noodverlichting. Accorderen is heel simpel, net als het registreren van aanvullende gegevens. Het dashboard in het beheersysteem zorgt voor krachtige managementoverzichten waarmee u grip op uw organisatie kunt houden.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.